Custom Flamez’

Wij weten hoe belangrijk het is in de zakenwereld om een eigen indentiteit neer te zetten. Daarom is het bij ons mogelijk om uw logo op onze producten te laten drukken. Het is zelfs mogelijk om een product volledig te laten ‘customizen’ volgens uw eigen ontwerp.

 

Flamez: make it your own!

Flamez biedt verschillende custom artikelen op white label basis aan. Onze white label coffeeshop artikelen zorgen ervoor dat de huisstijl van de coffeeshop ook te zien is bij haar producten. Een white-label coffeeshop product is een product dat door ons geproduceerd wordt en jullie huisstijl draagt. Wij garanderen hierbij dezelfde kwaliteit als onze eigen merk Flamez.

 

  • Custom Vloei
  • Custom Cones
  • Custom Filtertips
  • Custom Grinders
  • Custom Aanstekers
  • Custom Rolling Tray
  • Custom Saverette
  • Custom Cannabis Bakjes
  • Custom Gripzakjes
  • Custom Joint Packs

Wij beschikken over onze eigen getalenteerde grafische afdeling die u zal bijstaan om het gehele proces van ‘customizing’ zo vloeiend mogelijk te laten verlopen.

Als u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe uw eigen Flamez producten eruit kunnen zien?
Hieronder ziet u enkele voorbeelden van wat wij zoal gedaan hebben!

9 + 3 =

Custom Vloei

Vloei wordt gebruikt voor het gebruik van je rookwaar. Vloei is beschikbaar in verschillende maten: kingsize, kingsize slim, classic, en 1 1/4. 

Custom Filter Tips

 Tips worden in joints gebruikt als een soort filter die ervoor zorgt dat er geen rookwaar in je mond komt en die de joint tegelijkertijd steviger maakt.

Custom Grinders

Een grinder, ook wel crusher genoemd, is een verkruimelaar om je rookwaar te vermalen. Je stopt het in je grinder en je draait deze in het rond om zo je rookwaar te vermalen.

Custom Aanstekers

Een aansteker kun je eigenlijk altijd gebruiken. Je gebruikt ze voor het aansteken van kaarsjes, de bbq of natuurlijk voor het aansteken van je sigaret of joint. Veel verschillende aanstekers zijn mogelijk van verschillende topmerken, waaronder Cricket, Unilite, BIC en de bekende Clipper aansteker met aanduwstokje. 

Custom Rolling Tray

Met een rolling tray kun je al je draai- en rokersbenodigheden op één plek bij elkaar bewaren. 

Custom Saverette

Deze unieke koker is gemaakt van een hittebestendig en reukloos plastic dat niet smelt, niet verbrandt en eigenlijk onverwoestbaar is.

Flamez

Where there’s smoke, there’s Flamez!

ADRES

Valkenjachtstraat 17-19
5042 WH, Tilburg, The Netherlands
Tel: 013 - 572 29 59
Fax: 013 - 544 30 43
www.dutchleaf.com
www.tgctrading.com
info@dutchleaf.com

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m Vrijdag:
9:00 - 17:30

Zaterdag & Zondag:
Gesloten