Wie zijn wij

 

TGC Trading B.V.  is een vooruitstrevend bedrijf dat altijd op zoek is naar nieuwe en innovatieve producten met de beste marges voor onze klanten. Met ons topmerk Flamez streven we naar een zo natuurlijk en milieuvriendelijk mogelijke productie voor onze producten. 
We hebben naast Flamez nog twee andere eigen merken, namelijk:

Greengo
Dit is onze Tabaksvervanger, de enige volledig legale in Nederland dankzij de accijnszegels. Deze unieke kruidenmix is een prima alternatief voor tabak en heeft een krachtige, kruidige smaak die qua scherpte ergens tussen halfzware en milde tabak in zit. 
Greengo King Size vloei heeft als enige ongebleekte King Size vloei het FSC mix certificaat en heeft recent de European Product Award 2011 van Soft Secrets gewonnen. De vloei is gemaakt van 100% ongebleekt papier en de verpakking van 100% gerecycled papier. De meest natuurlijke en milieuvriendelijke vloei op de huidige markt!
Lees meer op: greengo.nl

Saverette
De Saverette is ontstaan als antwoord op het anti-rookbeleid van de Europese overheden. Het is een mobiele kunststof handasbak en een sigarettendover in een. In de saverette kunnen twee sigarettenrestanten worden opgeborgen die later weer zonder enig smaakverlies kunnen worden opgerookt.
Lees meer op: Saverette.com

Bezoek ook eens één van onze vele andere websites.

Alle producten die wij als groothandel voeren hebben we uitgestald in onze showroom.