Pocket Microscope

 

Klein, scherp, handig en draagbaar. Dat is deze superhandige Flamez mini microscoop met een zoom van 45x en LED verlichting.

Dankzij deze mini microscoop met LED verlichting kun je de kwaliteit van allerlei producten goed controleren. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan het nader onderzoeken van sieraden of geld, het inspecteren van postzegels of planten, of aan wetenschappelijke, medische en biologische toepassingen.

Tijdens de ontwikkeling van dit product hadden we oorspronkelijk onze zinnen gezet op een microscoop die 30x vergrootte. Op het allerlaatste moment echter bleek het ook mogelijk om een 45x vergrotende zakmicroscoop geleverd te krijgen. Aangezien we altijd het allerbeste voor onze klanten willen, hebben we uiteraard meteen die kans gegrepen en zijn helemaal voor deze prachtmicroscoop gegaan. Daardoor hebben we helaas wel een verpakking waarop nog de zoom van onze oorspronkelijke keuze vermeld staat.

Dus de verpakking vermeldt dan wel dat de zoom slechts 30 x is, maar ze is dus 45 x en van nog veel betere kwaliteit! En dat voor dezelfde haarscherpe prijs.

De microscoop wordt geleverd met een handig beschermhoesje.

  • Vergroting: 45x
  • 2 witte LED lampjes
  • InklapbaarInclusief batterijen
  • Beschermhoesje

Om de Flamez pocket microscope te bestellen kun je terecht in onze webshop. Klik hier voor dit unieke product!