Flamez grinder metal

 

Flamez metalen grinder

De metalen Flamez grinder is gemaakt van aluminium en is verkrijgbaar als 2-delige of 4-delige grinder. Met deze vlijmscherpe Flamez grinder vermaal je je kruid moeiteloos en snel. De grinder heeft een robuust design, is van topkwaliteit en kan wel tegen een stootje. Natuurlijk zijn al onze Flamez metalen grinders beschikbaar in tal van kleuren, van zwart en zilver tot pimpelpaars.

De Flamez metalen grinder is voorzien van een:

  • handig opvangbakje voor het verzamelen van het vermalen goedje
  • magneten in de deksel en scherpe tanden
  • zeefje en opvangbakje voor het verzamelen van pollen

Om er voor te zorgen dat iedereen zijn ideale grinder bij ons kan vinden zijn er maar liefst 7 verschillende modellen. Flamez grinders zijn in verschillende maten verkrijgbaar, van een diameter van 40mm tot maar liefst 109mm bij onze mega grinder. Behalve de relatief eenvoudige 2-delige grinder hebben we ook een hele reeks 4-delige grinders met skuff-opvang-bakje. Natuurlijk zijn al onze ze grinders te krijgen in tal van kleuren, van zwart en zilver tot pimpelpaars.

Neem ook een kijkje op de pagina van Flamez grinder 50mm.

Flamez is het ultieme topmerk voor en door smokers, en is o.a. te koop via Grasscompany.com, een van de grootste online smokeshop, headshops, vapeshop & CBD shop. In deze webshop kun je snel, eenvoudig en veilig Flamez producten kopen.

 
Grinder Flamez Grinder Flamez Grinder Flamez
30/40/50/63/
89/109 mm
2-parts 4-parts